Evenemangsarenan i Örnsköldsvik AB söker Food & Beverage Manager

Publicerad: 2015-01-06

Du som är en naturlig ledare och drivs av att arbeta med organisations- och lönsamhetsutveckling bör titta närmare på denna möjlighet när Evenemangsarenan i Örnsköldsvik AB söker Food & Beverage Manager.

Evenemangsarenan i Örnsköldsvik AB äger Fjällräven Center där MODO Hockey spelar sina hemmamatcher men där vi även bedriver restaurang-, konferens, mässverksamhet och konserter, vilket också är en naturlig samlingsplats för företag, hockeyintresserade och övriga besökare. Restaurangen omsätter ca 22 miljoner och förutom en välbesökt restaurang både på luncher och evenemang finns det flera olika försäljningsställen i arenan såsom 48 loger, 8 sportbarer och 13 kiosker. Arenan har över 300,000 besökare per år.

I rollen som Food & Beverage Manager på Evenemangsarenan kommer Du att vara ansvarig för att utveckla hela MODO Hockey’s och Evenemangsarenan i Örnsköldsvik AB’s restaurang och konferensverksamhet, samt kiosk/mat/dryck/bar under match och event.

Du har helhetsansvaret för verksamheten vilket innebär arbetsledning, utveckling och ekonomisk uppföljning samt där tillhörande ansvarsområden.

Du kommer att ha en viktig roll vad det gäller utvecklingen av hela konceptet och verksamheten. Målsättningen är att via ytterligare målgruppsanpassning öka gästnöjdheten, omsättningen, lönsamheten och medarbetarnas trivsel.

Du leder, inspirerar och utvecklar hela restaurang-, event-, match- och konferensutbudet. Du är en naturlig ledare som brinner för att utveckla och leda Dina medarbetare och har lätt för att samarbeta med andra. Du drivs av att utveckla organisationen och fördjupa Dig i lönsamhets- och sifferarbete.

Att stärka den ekonomiska rapporteringen, skapa uppföljningar samt informera känns självklart för Dig. I Dina arbetsuppgifter ingår också att ansvara för prissättning samt prognos- och budgetarbete. Du är även ytterst ansvarig för alla inköp för restaurang och kök. Antal anställda i restaurangverksamheten uppgår till i snitt ca 20 personer med ett stort antal timanställda och Utöver personalansvaret hanterar Du också schemaplanering samt rekrytering av ny personal.

Vi söker Dig med erfarenhet från liknande tjänst och kunskaper från konceptutveckling och genomförande. Du har också vana från upphandling och inköp vilket en förutsättning för denna tjänst. 

Vi ser att Du har en eftergymnasial ekonomisk utbildning, gärna inriktat mot hotell och restaurang, såväl som minst 5 års erfarenhet av chefspositioner inom restaurang/event/konferens eller mässa.

Du rapporterar direkt till VD Charlotte Gustavsson och ingår i ledningsgruppen MODO/EAB.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde är så snart som möjligt.

Intervjuer och urval för denna tjänst sker löpande.

Skicka Din intresseanmälan, CV och personligt till christina.wall@hotelloreseverket.com. För mer information kontakta Christina Wall, christina.wall@hotelloreseverket.com alt +46 (0) 73 742 92 06

MODO Hockey