Biljetter till första SHL-matcherna samt landskampen är släppta!

1 september 2015 15:55

Under tisdag den 1 september släpptes den första omgången biljetter till MODO Hockeys matcher i SHL. Passa på att skaffa biljetter till hemmapremiärmatchen mot Karlskrona den 19/9, retro-matchen den 10/10 samt Rosa Bandet-finalen 27/10. Dessutom kan du redan idag boka dina biljetter till landskampen i Fjällräven Center mellan Tre Kronor och Tjeckien den 5 november!


Den 1 september släpptes den första omgången biljetter till MODO Hockeys hemmamatcher i SHL 2015/2016. De första sju matcherna hemma i Fjällräven Center finns nu att boka genom modo.ebiljett.nu, i Fjällräven Center eller hos något av våra biljettombud.

Missa inte starten av SHL 2015/2016

Det är ett smörgåsbord av matcher du inte vill missa direkt i uppstarten av serien, eller vad sägs om premiärmatchen mot Karlskrona i Fjällräven Center som har nedsläpp 16:00 lördagen den 19/9, retro-matchen där MODO Hockey spelar i speciellt framtaget matchställ lördagen den 10/10 eller kampanjfinalen för Rosa Bandet som äger rum 27/10?

Vi lovar full fart och festlig stämning på Framnäsudden i Örnsköldsvik där du är den viktigaste delen av arrangemanget!

Biljetter släppta även till landskampen 5 november

MODO Hockey är väldigt stolta över att kunna erbjuda hockeypubliken i Örnsköldsvik en landskamp mellan Tre Kronor och Tjeckien den 5 november. Redan nu finns biljetterna ute till försäljning där sittplats finns från 150kr/biljett och vi hoppas på en riktig folkfest med möjlighet att visa hockeysverige att Örnsköldsvik är en riktig hockeystad. Boka dina biljetter på modo.ebiljett.nu redan nu och ringa in den 5 november i kalendern.

Passa på att besöka Fjällräven Center för träningsmatch 9/9

Redan innan SHL 2015/2016 startar finns möjlighet att se två SHL-lag drabba samman i Fjällräven Center när MODO Hockey tar emot Skellefteå AIK för en träningsmatch onsdag den 9 september klockan 19:00. Biljetterna kostar 100kr för vuxna och 50kr för barn och finns även de tillgängliga på modo.ebiljett.nu

Se även:

Teckna säsongskort för garanterad plats under samtliga 26 SHL-matcher

Samtliga datum för biljettsläpp under säsongen