Drömstart i kvartsfinalen
Publicerad: 2023-03-01
MATCHRAPPORT
Vi fick precis den start vi önskade i SM-kvartsfinalen mot SDE, då vi segrade med 4-0 och kopplade grepp om matchserien inför helgens möte(n) på hemmaplan.

Lauren Bench stod för 32 räddningar och höll nollan och var givetvis en av förgrundsfigurerna i onsdagens möte i Enebybergs Ishall.

Offensivt var det en urladdning i andra perioden som låg till grund för segern i kvartsfinal 1. Jennifer Wakefield gav oss ledningen i den inledande ronden och sedan small det tre gånger om; Jaycee Magwood, Morgan Wabick och Brooke Hobson nätade och plötsligt var ställningen 4-0 till MoDo.

Detta räckte hela vägen in i mål och vi har nu kopplat ett grepp om kvartsfinalserien.

MATCHFAKTA

SDE-Modo Hockey 0–4 (0–1, 0–3, 0–0)

Första perioden: 0–1 (11.49) Jennifer Wakefield (Vendula Pribylova)

Andra perioden: 0–2 (4.42) Jaycee Magwood (jennifer Wakefield/Brooke Hobson) spel 5–4, 0–3 (7.57) Morgan Wabick (Jaycee Magwood/Jennifer Wakefield), 0–4 (10.19) Brooke Hobson (Ebba Hedvist/Lina Ljungblom)

Skott: 32–21.

Publik: 75.

NÄSTA MATCH

På lördag, med nedsläpp 14.35, väntar nästa match i kvartsfinalserien och då är det MoDo som är hemmalag. Spelplatsen är Skyttishallen i och med att Melodifestivalen har intagit Hägglunds Arena. Vi vill se just dig på plats för att stötta laget i kampen om en semifinalplats och har därför fritt inträde!