MoDo – från insidan: Tacokväll på Hotellgatan

9 november 2022 17:10
MODO CHANNEL

Tacos... på en måndag? Hotellgatan har sina egna regler! Häng med MoDo Channel Premium på en härlig kväll tillsammans med David Bernhardt, Mikkel Aagaard och Sebastian Ohlsson.


Hotellgatan i Örnsköldsvik har varit ett känt tillhåll för MoDo-spelare historiskt och i omklädningsrummet brukar det inte sällan pratas om den gemenskap som finns bland de boende där.

MoDo Channel bjöd in sig till en tacokväll hemma hos David Bernhardt, där även grannarna Mikkel Aagaard och Sebastian Ohlsson var gäster. Häng med på en skön kväll med god mat och gott snack där vi bland mycket annat reder ut:

  • Varför Bernhardt fick "sparken" från en pizzeria

  • Vem som är största korthajen i spelarbussen

  • Vem som klarar sig sämst på en öde ö

  • Vad Ohlsson inte kan vara utan i sin tacos

I det första avsnittet av "MoDo – från insidan" var det backen August Berg som med glädje satte på sig en mikrofon under ett fyspass. Det avsnittet hittar du här.

I avsnitt två myggade vi på vår nye lettiske målvakt Kristers Gudlevskis under två ispass på försäsongen. Se inslaget här.

I det tredje avsnittet var Erik Jinesjö Karlsson i fokus från morgon till kväll när vi hängde på centern under en hel matchdag. Kika på det inslaget på denna länk.

Avsnitten ingår i abonnemanget MoDo Channel Premium, som kostar 79 kronor i månaden (59 kronor för medlemmar). Här kan du teckna ett abonnemang om du inte har ett redan. Det går också bra att köpa klippen som pay-per-view.