Du har väl tecknat medlemskap för 21/22?

17 juni 2021 10:00
MEDLEMSKAP

MODO Hockey är ingenting utan sina medlemmar.

Visst vill du vara med på vår resa 2021/2022?


Ny säsong, nya möjligheter.

MODO Hockey förbereder sig för fullt på alla plan inför det som komma skall 2021/2022, en säsong som vi hoppas och tror ska bli framgångsrik. Herrlaget gör en omstart med kända lokala profiler vid rodret, damlaget bygger vidare på den fina grunden från förra säsongen och på junior- och ungdomssidan är det förväntansfulla lag som gör sig redo för att få genomföra en "normal" säsong igen.

Spelarna, ledarna och alla som jobbar i föreningen i all ära – det är medlemmarna som är själva grundbulten i vår verksamhet och de som får allas MODO-hjärtan att klappa.

När vi halkade ur SHL för fem år sedan blev det en väldig rusch på medlemssidan. Supportrarna kraftsamlade för att visa sitt stöd och ett tag var det närmare 6 000 medlemmar i föreningen. Förra säsongen var den siffran ungefär 3 000, vilket fortfarande är fantastiskt – men vi siktar högre än så. Tillsammans är vi starka!

Vad tror ni, ska vi sikta på att nå 4 000-strecket till att börja med?

Som vuxen kostar det 300 kronor att bli medlem och ungdomar upp till och med 17 år betalar 150 kronor. Vill du teckna medlemskap här och nu? Här har du den länk du behöver.

Nyligen skickade vi också ut information via post till medlemmar, angående förnyelse av medlemskap.

Har du frågor eller vill veta mer om medlemskapet? Mejla till [email protected]

Sex goda anledningar till att bli medlem:

• Utan medlemmar – ingen förening. Som medlem i MODO Hockey är du en av våra hjältar och via ditt medlemskap har du möjlighet att påverka det som händer i klubben. Du har bland annat rösträtt på årsmötet och kan lämna in motioner.

• Som medlem ger du ett direkt bidrag till vår ungdomsverksamhet och strategin Återväxten, som innefattar mål och riktlinjer för hela den sportsliga verksamheten. Ungdomsverksamheten ska präglas av motivation och glädje och målet är att barnen och ungdomarna ska spela hockey över längre tid.

• Inför varje säsong får du den matiga medlemstidningen MODOiten hemskickad. I den hittar du allt och lite till som du behöver veta inför säsongspremiären för alla våra lag.

• Du får ta del av exklusivt innehåll på web och i app samt erbjudanden för medlemmar.

• Du får rabatterat pris på månadsabonnemang i MODO Channel Premium.

• Som medlem har du skrytförmån på jobbet, i skolan, i bostadsrättsföreningen, på stan, i sociala medier etc.