Nya kontrakt för Andersson och Lökke Nyberg

9 maj 2022 15:20
DAM

MoDo Hockey kan idag meddela att klubben fått förlänga kontrakten med två unga talanger. Både backen Anna Andersson och forwarden Tea Lökke Nyberg har signerat avtal som sträcker sig över kommande två säsonger.


Sportchef Björn Edlund släppte de glada nyheterna i en livesändning i MoDo Channel på måndagseftermiddagen och han är belåten med att ha fått signaturerna från de två 18-åringarna på pränt.

Edlund om Anna Andersson:

– Det känns väldigt kul att Anna vill fortsätta sin utveckling hos oss. Hon är en lokal spelare som går i skolan här och som nu alltså skriver ett seniorkontrakt med oss. Hon har haft en spännande utveckling de senaste åren och trots sin unga ålder har hon snart gjort 100 matcher i SDHL. Jag tycker att Anna är en av landets bästa backar i sin årskull och vi är glada över att vi får fortsätta göra resan tillsammans med henne.

Edlund om Tea Lökke Nyberg:

– Precis som i Annas fall är Tea en spelare som har gått på hockeygymnasiet här i stan och som vi har haft förmånen att få utveckla. Hon är en riktig arbetshäst som alltid gör allting i alla lägen, hela tiden har ett leende på läpparna och gör rätt saker. Hon är väldigt mån om att utvecklas och jag tror att hon går en mycket spännande framtid till mötes.