Mat och dryck inför derbyt mot IF Björklöven

7 januari 2019 16:53
Nyhet

På onsdag är det äntligen hemmamatch igen. En fantastisk kväll i arenan är att vänta när det äntligen är dags för derby på hemmaplan. IF Björklöven kommer på besök, där vi går för tredje derbysegern för säsongen! Gör besöket till en helkväll där ni inleder med att äta och dricka gott innan matchen, ser på underhållande hockey, och avslutar med härlig stämning i Guldbaren där vi också har en trubadur!


Restaurang Victory

Restaurang Victory är fullbokad. Däremot erbjuder vi drop in på barbord i restaurangen i mån av plats. Fråga restaurangansvariga om dagens pris för platsen.

Guldbaren

Guldbaren öppnar för mat- och barförsäljning två timmar innan matchen där det går att köpa MODO-burgaren för 169 kr, Caesarsallad med pankopanerad kycklingfilé för 145 kr samt nachotallrik med köttfärs för 95 kr.

Ett fåtal platser finns kvar, så se till att vara ute i god tid om ni vill äta där!

Sportbarer

Besök gärna någon av våra sportbarer, där det också går att beställa båra mat och dryck.

Aspen Colorado öppnar två timmar innan matchen med barförsäljning och nachotallrik.

Locker room Öppnar två timmar innan matchen.

Supportbaren öppnar en timme innan matchen. Där kan ni beställa dryck samt nachotallrik. I periodpauserna är även Fredrik Forsberg trubadur och bjuder på unerhållning.

High Coast Bar öppnar en timme innan, även där kan ni beställa dryck och nachotallrik.

Time Out öppnar två timmar innan med hockeymålet och dryck. Före matchen och under periodpauserna är Oscar Sundelin är trubadur och bjuder på underhållning.

Varmt välkomna till en riktig bra kväll i Fjällräven Center!

Biljetter till lördagens match:

Boking av bord och information om mat och dryck: