Träningsmatcher på hemmais visas genom LiveArena PPV

20 augusti 2015 13:50

MODO Hockey fortsätter sin satsning på LiveArena och kommer att sända årets träningsmatcher på hemmais mot Björklöven respetive Skellefteå som så kallade PPV-matcher. Kostnaden per match är 99kr där hälften av summan direkt tillfaller MODO Hockey.


Ishockey är alltid bäst live, men har du inte möjlighet att närvara i Fjällräven Center på fredag när Björklöven gästar för säsongens första match finns det via LiveArena ändå en möjlighet att ta del av matchen.

MODO Hockey - IF Björklöven kommenteras av Lars Lindberg, som till vardags arbetar för C More och kommenterar SHL, medan bisittare är Mikael Andersson. Mikael har ett förflutet både inom MODO Hockey och Björklöven. Inom loppet av mindre än ett år (87-88) så var Mikael med om att vinna SM, VM, vara med i Canada Cup samt vinna brons i Calgary-OS. Han har efter sin aktiva karriär varit tränare i både Luleå och Timrå i SHL.

I periodpauserna blir det rykande färska tränaranalyser från rinkside.

Även säsongens andra träningsmatch på hemmaplan mot Skellefteå den 9/9 kommer att sändas via LiveArena som PPV. Kostnaden per match kommer att vara 99kr där hälften av summan direkt tillfaller MODO Hockey.

Följ hundratals MODO-matcher under säsongen

MODOs satsning på LiveArena fortsätter under hela säsongen där du kan se hundratalsmatcher med föreningens olika lag, allt ifrån Riksserien, J18, J20 ner till yngsta ungdomsmatcherna. Om du dessutom köper ditt LiveArena abonnemang via MODO Hockey så stöttar du föreningen.

Vissa matcher under säsongen kommer att sändas som så kallade Premium matcher vilket innebär kommentator, bisittare, analyser och spännande gäster. Information om hur du köper ett MODO-abonnemang kommer närmare säsongsstarten.

Matchen mellan MODO Hockey - Björklöven visas på följande länk

Läs även: Allt om MODO Hockeys första match i Fjällräven Center 21 augusti