Info om biljettsläpp till semifinal 7

20 april 2022 10:30
SLUTSPEL 2022

Det blir en sjunde och direkt avgörande semifinalmatch mellan MoDo Hockey och Björklöven i Hägglunds Arena på torsdag kväll. Här följer information om vad som gäller kring biljettförsäljningen till matchen.


MoDo Hockey har varit en riktig segermaskin på hemmaplan den här säsongen, med 28 (!) vinster totalt inför publiken i Hägglunds Arena. "Det röda havet" har varit starkt bidragande till framgångarna – och nu har vi en möjlighet att säkra en finalplats på just hemmaplan.

BILJETTINFORMATION

Alla säsongskortsinnehavare har redan fått mejl med information om köp av extrabiljetter till den sjunde semifinalen och klockan 13.00 på onsdagen utökas förturen till att gälla även:

  • medlemmar i MoDo Hockey

  • medlemmar i Lumberjacks

  • alla som köpte biljett till någon av kvartsfinalerna

Precis som i fallet med säsongskortsinnehavarna kommer all information via mejl, så håll utkik i din mejlkorg. Hittar du inget mejl? Hör av dig till [email protected]. På grund av högt tryck kan svaret dröja ett slag.

Obs! Notera att du måste ha tecknat medlemskap senast den 4 april för att vara berättigad förtur till biljetterna i semifinal 7; det går alltså inte att teckna ett medlemskap nu och få förtur.

ALLMÄNT BILJETTSLÄPP

I nuläget har vi inte planerat in ett allmänt biljettsläpp utan vi återkommer med information när och om det blir ett sådant. Håll utkik här på modohockey.se och i våra kanaler i sociala medier.

Bokning av rullstolsplats sker via [email protected].