MODO Hockey önskar en glad sommar!

18 juni 2020 08:38
Nyhet

MODO Hockey vill skicka sitt varmaste tack till restaurangbesökare, publik, samarbetspartners och alla som stöttar oss. Sommaren är i antågande och därmed begränsade öppettider i Fjällräven Center. Vi passar på att önska en riktigt glad sommar och påminner om att modo.ebiljett.nu håller öppet dygnet runt om du vill skaffa säsongskort för 2020/2021.


Sommaren är här och precis som förra året håller en del av Fjällräven Center stängt under juli månad. Restaurang Victory tackar alla besökare under säsongen som gick och även alla som fortsatte att besöka oss under tiden som följde säsongens slut. Nedan följer information om öppettider!

Shop och reception

Sommarstängt vecka 23-31, 1/6-3/8

Vill du klä dig sommarfint i rött, grönt och vitt hittar du MODO Hockeys souvenirer på modohockeyshop.se som håller öppet alla dagar i veckan. Produkterna finns även på Sport 77 i Örnsköldsvik!

Restaurang Victory

Sommarstängt vecka 26-31, 19/6-2/8.

MODO Hockeys växel

Stängd vecka 26-31, 1/6-3/8.

Säsongskort till 2020/2021

Sommaren är som bekant kort (där det mesta regnar bort) och snart är det dags att förbereda sig för nya säsonger i HockeyAllsvenskan och SDHL. Du har väl tecknat ditt säsongkort? Om inte kan du läsa mer och göra det på modo.ebiljett.nu för det absolut mest prisvärda sättet att följa MODO Hockeys samtliga matcher!