Ägarförändringar i MODO Sports Academy i samband med utveckling
Publicerad: 2021-08-27
Som en del i den utveckling som sker av MODO Sports Academy (MSA) kommer ägarförhållandena i bolaget att ändras. MoDo Hockey och Jörgen Wikner väljer att inte fortsätta som delägare i bolaget – kvar blir Jens Kristoffersson, Joakim Bäckström och Magnus Håkansson.

– MoDo Hockey har tagit ett strategiskt beslut att inte vara en aktör på en kommersiell marknad avseende gym och träningsverksamhet. Vårt fokus är att få ut maximalt av vår egen verksamhet med våra representationslag i spetsen, vi är inte en kommersiell aktör i den här branschen, säger Johan Widebro, vd, och fortsätter:

– Vi ser fram emot att kunna fortsätta samarbeta med MSA inom olika delar, i vårt huvudavtal finner vi idag det vi efterfrågar och avtalet fortlöper enligt planerat.

– Jag har varit med på resan från start och vi har haft en fin utveckling. Jag känner nu att mitt fokus ligger på att utveckla min egen verksamhet och tid saknas för att följa med MSA på denna resa. Jag önskar dem all lycka till, säger Jörgen Wikner.

– Vi delägare som fortsätter vill tacka MoDo Hockey och Jörgen Wikner för den här tiden och deras insatser för bolaget. Vi satsar nu framåt med full kraft och ser fram emot en fortsatt utveckling av verksamheten. Vi har en ökad efterfrågan och behöver större lokaler för att kunna skala upp verksamheten och ge den service som våra kunder förtjänar, säger Jens Kristoffersson.

I samband med ägarförändringarna kommer bolaget inte att ta med namnet MoDo i form av namn och logotyp. Nytt namn för MSA kommuniceras i samband med inflyttning till de nya lokalerna. Flytten planeras höst/vinter 2021.

Eventuella frågor tas med Johan Widebro, MoDo Hockey eller Jens Kristoffersson, MSA.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist