Tindra Holm klar för MODO Hockey

6 juli 2018 15:00
Dam

Nu står det klart att unga och talangfulla målvakten Tindra Holm är klar för MODO Hockey. Målvakten kommer senast från Skellefteå AIK där representerade klubbens representationslag i division 1. "Det är riktigt kul att Tindra vill komma till oss. Hon är en talang och tävlingsmänniska som med rätt förutsättningar och inställning kommer ta stora kliv i sin utveckling." säger sportchef Björn Edlund.


Efter flera säsonger i Skellefteå AIK står det nu klart att den 17-åriga målvakten Tindra Holm är klar för MODO Hockey. Och det är en förväntansfull målvakt som anländer till föreningen den kommande säsongen.

– Det känns väldigt kul och utmanande att komma till en förening med höga ambitioner. MODO är en av Sveriges ledande damhockeyföreningar, som dessutom utvecklat många duktiga hockeyspelare under åren. Jag ser fram emot att komma ner till Örnsköldsvik för att utvecklas, både som hockeyspelare och människa, säger Tindra Holm.

Tränare och sportchef Björn Edlund är övertygad om att den unga målvakten kommer att ta stora kliv under sin resa i föreningen.

– Tindra har redan spelat seniorhockey i både DamEttan och i SDHL, vi är övertygade om att hon är redo att ta nästa steg och vi ser fram emot att vara en del av den resan, säger Björn Edlund.