Tack för allt stöd under säsongen 2021/2022

27 april 2022 11:00

Säsongen är till ända sedan en dryg vecka tillbaka.

MoDo Hockey vill utropa ett stort och varmt tack för allt det stöd som vi har fått under 2021/2022.


Det har varit en både märklig och framgångsrik säsong för MoDo Hockey.

Märklig så till vida att vi till och från under säsongen behövde tampas med restriktioner i olika omfattning, med en del tvära kast och hastiga beslut som satte organisationen på prov.

På isen firade vi framgångar på olika sätt och en kort resumé av 2021/2022 gör gällande att:

... både J18 och J20 gick till SM-åttondelsfinal

... våra damjuniorer blev silvermedaljörer på hemmaplan

... vårt damlag var en hårsmån från att gå till SM-semifinal

... vårt herrlag nådde hela vägen till en sjunde semifinalmatch

Med oss under hela säsongen fanns våra supportrar – och vi vill härmed ta tillfället i akt och säga tack. Tack till alla fans, som slutit upp både när och fjärran, tack till våra medlemmar, tack till alla er som köpte säsongskort och tack till alla samarbetspartners.

Utan er är vi ingenting. Det stöd som vi har känt sedan första nedsläpp i höstas har varit enormt och det har varit en starkt bidragande orsak till alla de framgångar som vi nått under säsongen.

Det stödet har vi också med oss i det arbete som pågår nu, arbetet med att bygga både lagen och organisationen inför säsongen 2022/2023 – en säsong där vi har för avsikt att ta ytterligare kliv, på alla plan.

Återigen: Tack!

Avslutningsvis: Vi får redan många frågor om möjligheten att teckna säsongskort för kommande säsong, vilket glädjer oss. Vi lovar att återkomma med all information om säsongskorten så snart vi har alla bitar på plats.

Ha nu en fin vår och sommar, så ses vi igen i Hägglunds Arena till hösten! Innan dess så ses vi även här på modohockey.se, i MoDo Channel och i våra kanaler i sociala medier.

Tillsammans är vi starkast.