Sittplats slutsåld till MoDo – Björklöven

21 november 2022 17:30
Biljetter

Trycket inför lördagens hemmamatch mot Björklöven är skyhögt - och med fem dygn till nedsläpp är all sittplats redan slutsåld. Ungefär 250 biljetter finns kvar på hemmastå. Missa inte chansen att säkra din plats till en av höstens hetaste fighter.


På lördag, den 26:e november, spelar MoDo hemma mot Björlöven, en match som det varit ett stort tryck på biljetter inför. Med fem dagar kvar till matchen är nu även samtliga sittplatsbiljetter helt slutsålda.

Vi har i skrivande stund drygt 250 ståplatsbiljetter kvar på hemmastå. Notera att hela ståplatsläktaren vid derby och andra större matcher är klack, något som innebär att sång, flaggor och tifo är en del av läktarupplevelsen.

Ungdomsbiljetter vid lördagens match

MoDo har inför den här säsongen sjösatt en satsning där alla födda 2007 och senare går in gratis vid våra matcher, förutsatt att de är medlemmar i klubben och i Lumberjacks. Detta har gällt och gäller fortsatt i mån av plats.

Då vi redan nu ser att lördagens match mot Björklöven går mot slutsålt inser vi också att vi inte kan garantera att det finns biljetter kvar på matchdagen. Därför är rådet att säkra sin biljett i förväg.

Återstående biljetter

De ståplatsbiljetter som finns kvar att köpa kostar 150 kr/st.

Du köper dina biljetter till matchen här.