Tom Hedberg lämnar MODO Hockey

3 april 2020 11:00
Herr

Tom Hedberg lämnar MODO Hockey dit han återvände för två säsonger i HockeyAllsvenskan. "Vi vill tacka Tom för den här tiden i MODO Hockey. Han är en fantastisk person och en otroligt duktig hockeyspelare som hela den senaste säsongen höll en jämn och hög nivå. Vi hoppas att vi i framtiden än en gång får se Tom i MODO-tröjan", kommenterar MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader.


Tom Hedberg har Örnsköldsvik Hockey som moderklubb och representerade MODO Hockey i U16 innan resan gick vidare via Svedjeholmens IF, Leksand, OHL, HV71 och Oskarhamn innan backen återvände till MODO inför säsongen 2018/2019. Hedberg vann då J20-guld för andra säsongen i rad och svarade för en bra säsong i HockeyAllsvenskan som han 2019/2020 följde upp med en ännu bättre med 25 poäng (3+22) på 52 spelade matcher.

– Jag vill tackar MODO Hockey för de här säsongerna där jag trivts otroligt bra i klubben. Det känns naturligtvis riktigt tråkigt med avslutet som blev av den senaste säsongen men jag både hoppas och tror att vi ses igen och då i SHL, kommenterar Hedberg.

Kontraktsöversikt MODO Hockey 2020/2021