MODO Hockey förlänger med Tommy Enström

6 april 2017 12:55

MODO Hockey kan idag meddela en kontraktsförlängning då Tommy Enström skrivit på för två nya år i klubben. ”Tommy är en våra egna produkter där det känns jättebra att vi kan förlänga samarbetet. Han kommer närmast från en säsong som tyvärr blev kort på grund av skada, men den kommande säsongen kommer han att ta vid och fortsätta på den nivå han visade upp innan skadan. En tongivande spelare för oss i försvaret.”, kommenterar MODO Hockeys sportchef Michael Sundlöv.


Backen Tommy Enström, 29, kom tillbaka till MODO Hockey inför den förra säsongen och har representerat både J18, J20 och representationslaget sedan tidigare. I hemmamatchen mot Västerås i inledningen av HockeyAllsvenskan 2016/2017 var oturen framme och Enström klämde armen längs sargen och tvingades till operation. Efter en komplikation under den första operationen stod det klart att Enström sedan missade resterande delen av säsongen.

"MODO Hockey har hela tiden varit mitt första val"

På grund av skadan och de följande operationerna begränsades HockeyAllsvenskan 2016/2017 därför till 15 spelade matcher för Tommy Enström med ett mål och en assist för två poäng samt +8 i plus/minus-statistiken.

– Det känns jätteroligt att fortsätta spela i MODO Hockey och det har hela tiden varit mitt förstaval att fortsätta i klubben. Som säsongen slutade för både mig och laget den senaste säsongen känner både jag och alla runt om mig en stor revanschlust, kommenterar Enström och avslutar:

– Det var tur i oturen att skadan hände när jag spelade här i MODO för jag har bara gott att säga om hur väl jag blivit omhändertagen här med sjukvård, fysen och rehab från staben runt laget. Om två veckor är jag helt återställt och redo att köra träning fullt ut även med armen.

Kontraktet med Tommy Enström sträcker sig två säsonger till och med 2019/2020.

Tommy Enström och Oscar Öhman i MODO Channel