MODO Hockey förlänger med Anton Karlström

8 april 2019 12:10
Herr

MODO Hockey kan idag glädjande meddela att man förlängt med forwarden Anton Karlström. "Anton Karlström personifierar vår sportsliga identitet. En spelare från orten som alltid jobbar hårt och har en bra attityd i alla lägen. Han är även en bra förebild och en ödmjuk och jordnära person", säger MODO Hockeys VD.


Anton Karlström har gått genom hela MODO Hockeys organisation, från U16 hela vägen upp i seniorlaget. Nu står det klart att det blir ytterligare en säsong i MODO-tröjan, vilket blir hans åttonde säsong i klubben.

– Det känns väldigt skönt och inspirerande att få stanna ett år till för att utvecklas i MODO Hockey, säger Anton Karlström.

Säsongen 18/19 slutade i åtta poäng på 39 matcher och Karlström menar att säsongen varit både upp och ned, men där tagit steg i rätt riktning utvecklingsmässigt.

– Säsongen var lite upp och ner. I det stora hela tycker jag att det har varit bra. Det har varit bra matcher, jag har fått spela med bra spelare och därigenom utvecklats. Jag känner att jag tagit steg framåt den här säsongen, säger han.

Utvecklingen tycker han kan förklaras med hårt jobb, men också samarbetet med tränarstaben. Där huvudtränare Björn Hellkvist kom in med en lite annorlunda ledarstil.

– Jag tycker jag har jobbat hårt under säsongen och tagit till mig av grejerna som tränaren har sagt. Det har varit bra feedback hela tiden och Björn Hellkvist kom in med en tränarstil som var ny för mig och som har passat mig bra, säger han.

Den kommande säsongen hoppas Karlström kunna bidra lite mer poängmässigt.

– Målet den kommande säsongen är att spela stabilt och utveckla offensiven. Jag vill göra lite mer poäng och vara ett större hot. Säsongen har varit klart godkänd, men bör ha gjort mer poäng då jag haft mycket lägen som jag bommat, avslutar Karlström.

Kontraktet med Anton Karlström sträcker sig över den kommande säsongen. Lär mer om kontraktsöversikten för våra två representationslag här:

Kontraktsäversikt 2019/2020.

Samtliga sändningar de kommande två veckorna

Under följande datum och tider kommer direktsändningar att presentera nyheter från organisationen och herrlagets trupp för säsongen i HockeyAllsvenskan 2019/2020.

Onsdag 10 april 10:00

Fredag 12 april 10:00

Måndag 15 april 10:00

Se hela livekalendern i MODO Channel