MoDo Hockey är en del av Regnbågsveckan

22 november 2021 15:26

22-28 november är det Regnbågsvecka i Örnsköldsvik; en gemensam manifestation för att skapa ett öppnare samhälle där alla människor accepteras på lika villkor.

För tredje året i rad tar MoDo Hockey också ställning i frågan.


Att MoDo är en del av regnbågsveckan kommer att manifesteras på olika sätt, bland annat med ett regnbågstema hemma i Hägglunds Arena.

MoDos spelare kommer också att bära armbindlar både på onsdag mot Södertälje och på söndag mot Västerås. Först en regnbågsbindel mot SSK och sedan en orange bindel mot VIK, för att uppmärksamma och ta avstånd från mäns våld mot kvinnor.

På tisdag morgon har vi en föreläsning om jämställdhet för våra sponsorer och på söndag finns Kvinnojouren på plats i samband med matchen mot VIK.

– Det handlar om alla människors lika värde och det är en självklarhet från vår sida att vara med på detta, säger Johan Widebro, MoDo Hockeys vd, och fortsätter:

– Det här är väldigt viktiga frågor för oss. Vi har många barn och ungdomar i vår verksamhet och en del i utbildningen är att lyfta in frågor om mänskliga värden och alla människors rätt att få vara sig själva. Det är vår plikt att ta ett ansvar, säger Johan Widebro.

Vi hoppas att just DU vill besöka Hägglunds Arena under veckan. Biljetter till våra matcher löser du både billigast och smidigast på modo.ebiljett.nu, närmast väntar alltså match för herrarna mot SSK och biljetter hittar du här.

Satsning på ståplats mot VIK

På söndag när Västerås kommer på besök vill vi fylla ståplatsläktaren och att herrlaget ska sjungas fram till ytterligare en seger. Det är fritt inträde på ståplats för alla upp till 17 år och från 18 år är priset bara 50 kronor. Säkra din biljett på denna länk!

Unika souvenirer i shopen

MoDo Hockey har för veckan tagit fram speciella souvenirer i regnbågens färger, i form av en t-shirt och en halsduk. Produkterna kommer att vara tillgängliga både online på modohockeyshop.se och i souvenirshopen i Hägglunds Arena.