Jon Häggqvist ny Press- och kommunikationsansvarig på MODO Hockey
Publicerad: 2021-05-19
Nyhet
MODO Hockey kan idag meddela att Jon Häggqvist blir ny Press- och kommunikationsansvarig på MODO Hockey. ”Jon kommer bli en fantastisk tillgång i teamet och kommer kunna lyfta vår kommunikation ytterligare. En bra kille som följt MODO på nära håll under en lång tid”, kommenterar Rickard Edblad, teamleader för sälj och marknad.

Jon kommer närmast från en lång tjänst som sportjournalist på Örnsköldsviks Allehanda och har följt MODO Hockey på nära håll under många år. Jon har en lång och gedigen erfarenhet från kommunikation i såväl text som rörlig media. Han har dessutom stor kunskap om MODO Hockey efter att ha följt klubben nära såväl i yrket som privat.

– Jon, tillsammans med teamet på sälj- och marknadsavdelningen kommer att fortsätta utveckla vår kommunikation i alla kanaler, inte minst MODO Channel, där Jon kommer att vara såväl kreatör som ankare. Vi hoppas kunna ge en ännu djupare inblick i vår verksamhet och fortsätta vår utveckling med en transparent och inkluderande kommunikation, kommenterar Rickard Edblad.

– Efter att ha följt MODO på nära håll under en lång tid, genom min tjänst som sportjournalist för Allehanda men också privat, så känns det otroligt roligt och inspirerande att få arbeta i klubben. MODO har något spännande på gång och jag kände direkt, när frågan kom, att jag ville vara med på den här resan, kommenterar Jon Häggqvist.

Jon Häggqvist börjar sin tjänst den 1 juni och vi hälsar honom varmt välkommen till MODO Hockey!

MODO Hockey