Köp soffbiljett till Timrå - tävla om fina priser

23 december 2020 13:00
Herr

Har du köpt soffbiljett till matchen mot Västervik den 27 december? Ingen fara, den gäller nu i stället som soffbiljett för matchen den 3 januari mot Timrå. Du är naturligtvis fortfarande med i tävlingen och vi har även ytterligare ett pris att dela ut till en lycklig vinnare.


Mellandagsmatchen mot Västervik den 27 december har blivit uppskjuten till 8 januari, men alla ni som redan köpt soffbiljett till matchen mot Västervik har kvar er soffbiljett och den gäller för matchen den 3 januari mot Timrå, då vi siktar på fullsatt.

Om du redan köpt en soffbiljett och deltagit i vår tävling, där du kan vinna en signerad matchtröja av Patrik Karlkvist, så är du självklart fortfarande med och tävlar om den. Alla som köper soffbiljett till Timrå-matchen den 3 januari kan också vara med och tävla och nu adderar vi ett pris till tävlingen.

Förutom den signerade matchtröjan är du även med och tävlar om en trerätters middag för fyra personer i samband med hemmamatchen mot Södertälje den 27 januari.

För att köpa din soffbiljett så besöker du som vanligt modo.ebiljett.nu. Där finns även instruktioner för hur du deltar i tävlingen för att vinna de fina priserna.