Per-Åge Skröder tillbaka i MODO Hockey för resten av säsongen

16 december 2016 08:57

Per-Åge Skröder är klar för MODO Hockey och kommer att spela i föreningen resterande del av säsongen 2016/2017. ”Per-Åge tillför rutin, kraft, målskytte, aggressivitet och ett starkt ledarskap”, säger MODO Hockeys huvudtränare Andreas Johansson. Pappersarbete pågår för att få Skröder spelklar redan till kvällens match i HockeyAllsvenskan där MODO Hockey tar emot IK Pantern.


Per-Åge Skröder är en legendar i MODO Hockey där han spelat hela 575 matcher. Skröder har spelat en match i MODO Hockey tidigare under säsongen och han även representerat Örnsköldsvik Hockey och moderklubben Sparta Sarpsborg i elva respektive fyra matcher. Nu står det klart att nummer 10 kommer att spela i MODO Hockey för resterande del av säsongen 2016/2017.

– Det känns väldigt bra för oss att Per-Åge Skröder bestämt sig och nu skrivit på för för resten av säsongen. Han har spelat ett antal matcher redan, bland annat en match med oss, vilket är positivt då han är inne i grejerna. Nu ska han komma i fas både matchmässigt och träningsmässigt tillsammans med oss, säger Andreas Johansson och avslutar:

– Skröder ansluter bra rent tidsmässigt då det ger honom möjlighet att träna över helgerna och det var även en viktig del att få honom i spel i de tre matcherna som väntar innan det korta juluppehållet.

Pappersarbete pågår för att få Per-Åge Skröder spelklar till kvällens match mot IK Pantern.

Vid 15:00 den 16/12 stod det klart att Per-Åge Skröder spelar i kvällens match.

När Skröder skrinnar in på isen i MODO Hockeys färger gör han det för match nummer 576 och tangerar därmed Lars Janssons sjätteplats i mest spelade matcher i föreningen.

Förköp biljetter till fredagskvällens möte mot IK Pantern i Fjällräven Center.