World Girl's Ice Hockey Weekend på söndag i Fjällräven Center
Publicerad: 2019-10-02
Nyhet
För nionde året i rad anordnas World Girls' Ice Hockey Weekend som är ett internationellt initiativ från IIHF för att få fler unga tjejer att börja med den fantastiskt roliga sporten ishockey. Söndagen den 6 oktober öppnas portarna till Fjällräven Center där just du har chansen att, kostnadsfritt, spela hockey tillsammans med MODO Hockey!

WGIHW är helgen då yngre tjejer har möjligheten att prova på att spela ishockey och få bli introducerad till grunderna i en trygg och säker miljö tillsammans med spelare. Att fler tjejer börjar spela hockey är otroligt viktigt för utvecklingen av svensk ishockey och MODO Hockey vill därför uppmärksamma och bjuda in till en eftermiddag full av roligheter, information och gemenskap.

Söndagen den 6/10 klockan 14:00 öppnar Fjällräven Center för att tjejer helt utan kostnad kan prova på sporten ishockey. Spelar du redan hockey är du lika varmt välkommen till det senare ispasset. Dagen är helt gratis, men ta med skridskor, hjälm och halskydd. Vill ni spela med puck och klubba så tar ni även med er klubba. Puckar finns att låna.

Schema söndagen den 6 oktober

14:00-14:20 - Registrering

14:20-14:40 - Sofia Engström berättar om sin karriär och sina utmaningar längs vägen.

15:00-15:40 - Isträning för nybörjare, upp till 9 år. Spelare från MODO Hockeys damjuniorer leder isträningen.

15:50-16:30 - Isträning för spelare som redan är aktiva, från 10 år och uppåt. Spelare från MODO Hockeys damlag leder isträningen.

16:30- 16:50 - Snacks och fika

16:50-17:10 - Autografskrivning och summering av dagen.

Varmt välkomna till Fjällräven Center!

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson