Säsongskort och försäsongsmatcher - Är inte sommaren över snart?

10 juli 2015 15:30

Isen ligger nyspolad i Fjällräven Center när MODO Hockey Institute tränar flera gånger per dag. När sommarvädret dessutom sviktar längtar vi om möjligt än mer till höst, vinter och start för SHL 2015/2016. Men innan dess är det dags att teckna ett säsongskort samt besöka våra två träningsmatcher inför premiären!


Säsongskort för SHL 2015/2016

Har du inte ännu skaffat ditt säsongskort är det hög tid nu. Enklast köper/förlänger du ditt kort på modo.ebiljett.nu, där du kan välja att betala med faktura mot Payex (14 dagar), Payex delbetalning, eller direktbetalning med kort.

Väljer du delbetalning över sex månader kan du som exempel se samtliga MODO Hockeys 26 hemmamatcher i SHL för 937 kronor i månaden. (Säsongskort på plan fyra för 842 kronor per månad i sex månader, plus 95 kronor i månaden i uppläggningsavgift).

Se modo.ebiljett.nu för fullständiga villkor för delbetalning.

Vid frågor, ring biljettkontoret på Fjällräven Center på 0660-759 00 eller maila [email protected]

Mer information om säsongskort för SHL 2015/2016

Ispremiär fredag 21 augusti

Fredag den 21 augusti sker den officiella ispremiären då MODO Hockey möter IF Björklöven hemma i Fjällräven Center. MODO Dam spelar även träningsmatch under dagen där även autografskrivning med samtliga spelare kommer att ske samtidigt som en mängd andra aktiviteter i och utanför Fjällräven Center. Vi ber att få återkomma med specifikt program för dagen!

Onsdagen den 9 september är vi även glada att välkomna Skellefteå AIK till Fjällräven Center för träningsmatch klockan 19:00. Har du säsongskort är det gratis inträde till träningsmatcherna i Fjällräven Center där det annars kostar 100kr för vuxen och 50kr för barn. Inget förköp kommer att äga rum då betalning sker i entrén och fri placering gäller.

Folder med spelschema och biljettinformation finns nu att hämta på MODO Hockeys kansli samt i restaurangen på Fjällräven Center.