Vi söker dig som vill jobba extra i Fjällräven Center

27 juni 2019 14:01
Nyhet

Victory Restaurang & Bar tillsammans med MODO Hockey söker dig som är vill ha ett extrajobb som är både fartfyllt och roligt. Tanken är att du jobbar i samband med MODO Hockeys hemmamatcher under säsongen 2019/2020 samt att du erbjuds jobba under utvalda evenemang och konserter som arrangeras under det kommande vinterhalvåret.


Logevåning och Restaurang Victory, servis

Till logevåningen och Restaurang Victory söker vi dig som fyllt 18 år och har en god känsla för service. Du ska ta hand om våra loge- och middagsgäster i form av att servera mat och dryck till bords, hålla snyggt och prydligt omkring dig samt att se till kundens bästa. Du får gärna vara självgående, stresstålig, lyhörd samt delta i att skapa en positiv stämning omkring dig tillsammans med dina kunder och kollegor. Det är meriterande att du har serviskunskaper från tidigare arbeten, men det är inget måste om du är villig att se och lära.

Intresserad? Skicka din ansökan till [email protected] och märk ditt mail med ”Extrajobb loge/restaurang 2019/2020”

Sportbar

Till arenans sportbarer söker vi dig som fyllt 18 år. Du bör ha en god känsla för service, jobba väl i grupp samt vara tillmötesgående och lyhörd. Du bör kunna hantera dina arbetsuppgifter i form av att ta betalt och servera trots att det stundtals är hög press i baren, och därmed också behålla en trevlig ton mot såväl kunder som kollegor. Du tillsammans med dina kollegor hjälps åt för att skapa en positiv och rolig arbetsplats.

Intresserad? Skicka din ansökan till [email protected] och märk ditt mail med ”Extrajobb sportbar 2019/2020”

Kiosk

Vi söker dig som vill arbeta i en av våra kiosker. Du hälsar och möter blicken på dina kunder samt månar till god service och glädje omkring dig. Du bör kunna hantera dina arbetsuppgifter i form av att ta betalt och servera trots att det stundtals blir hög press i kiosken, samt behålla en trevlig ton mot såväl kunder som kollegor. Du tillsammans med dina kollegor hjälps åt för att skapa en positiv och rolig arbetsplats.

Intresserad? Skicka din ansökan till [email protected] och märk ditt mail med ”Extrajobb kiosk 2019/2020”

Vi ser fram emot att få tala med just dig.

Välkommen med din ansökan!