Enkronasmatch den 22 januari - Bidra till hockeyfesten!

13 januari 2020 14:18
Nyhet

När MODO Hockey tar emot BIK Karlskoga Onsdagen den 22 januari är det fri entré till matchen tack vare att privatpersoner och företag är med och sponsrar biljetten. Men för det behövs ditt bidrag och engagemang!


När MODO Hockey tar emot BIK Karlskoga är det fri entré till matchen. Det är därför ett tillfälle att ta med nära och kära på ishockey eller varför inte någon som aldrig sett MODO Hockey spela i Fjällräven Center? Biljetterna finns ute för bokning på modo.ebiljett.nu. Bidra till hockeyfesten när vi tillsammans fyller arenan för en härlig hockeyfest!

Boka dina gratisbiljetter på modo.ebiljett.nu

Bidra som privatperson eller företag

För att göra hockeyfesten möjlig behövs bidrag från företag och privatpersoner som kan vara med och sponsra från 10 öre upp till 5 kronor per åskådare i matchen. Är du intresserad av att bidra till matchen? Fyll i formulären nedan där ett formulär är för dig som privatperson och det andra för företag som vill engagera sig! (Skänker du exempelvis 10 öre per åskådare blir ditt bidrag till MODO Hockey 500kr vid 5000 åskådare på matchen)

Tillsammans med er skapar vi hockeyfesten och målsättningen är att vi totalt ska samla ihop 165kr per åskådare i matchen.

Listan på alla som redan bestämt sig - Stort tack till er!

Boka dina gratisbiljetter på modo.ebiljett.nu