Marcus Vela klar för MoDo Hockey!
Publicerad: 2022-12-19
NYHET
MoDo Hockey har kommit överens med Västervik om en övergång för forwarden Marcus Vela. Kanadensaren ansluter omedelbart och kommer att spela för MoDo under återstoden av säsongen 2022/2023.

Det är ingen hemlighet att MoDo Hockey, precis som en del andra klubbar, varit intresserade av Västerviks succeförvärv Marcus Vela. 25-åringen har gjort ett avtryck i HockeyAllsvenskan och står hittills noterad för elva mål och sju målgivande passningar på 28 matcher.

Hädanefter kommer han att representera MoDo. Vi har kommit fram till en deal tillsammans med Västervik - och Marcus själv har nu skrivit på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut.

– Vi är glada över att kunna presentera Marcus som ett tillskott i vår trupp och vi tror att han kommer att ha mycket att bidra med, säger sportchef Henrik Gradin och fortsätter:

– Marcus har bra karaktär med bra skridskoåkning och ett riktigt bra skott. Han har förmågan att gå i trafik och spela ett fysiskt spel och vi stärker laget ytterligare med honom i truppen.

Marcus Vela kommer att spela i nummer 20 och förhoppningen är att han kan spela i matchen den 27:e december, då vi möter Västerås. Vi hyllar samtidigt en legendar i klubben när Robert Frestadius får sin förtjänstfana i Hägglunds Arenas tak. Har du inte redan köpt biljett? Gör det nu här.

Kommunikatör, MoDo Hockey Per Lundgren