Oscar Hedman klar för fortsättning i MODO Hockey

10 april 2018 12:02
Herr

MODO Hockey kan idag meddela att backen Oscar Hedman fortsätter i moderklubben när han signerat ett nytt avtal för 2+1 säsonger. ”Det är en viktigt kugge som förlänger med klubben och det är vi oerhört glada för”, kommenterar sportchef Micke Sundlöv.


Oscar Hedman blev 13:e spelare genom historien i MODO Hockey att nå milstolpen 500 spelade matcher den senaste säsongen där han även svarade för sin bästa säsong målmässigt i seniorsammanhang. Hedman svarade 2017/2018 för 6 mål på 52 spelade matcher och landade totalt på 12 poäng och +6 i plus/minus-statistiken. Det står nu klart att Hedman förlänger kontraktet med 2+1 år och gör sig därmed redo för sin elfte säsong i MODO Hockeys representationslag.

– Oscar Hedman har ett jättestort MODO-hjärta och han kommer dessutom från en av sina bättre säsonger i karriären där han bland annat gjorde flera viktiga mål samt att han i vanlig ordning klockade väldigt mycket istid och gjorde det bra i alla spelformer. Det är en ryggrad i MODO hockey och det känns givetvis väldigt bra att vi får göra den här förlängningen, kommenterar Micke Sundlöv.

Oscar Hedman i MODO Channel

Till MODO Channel