Heldag med hockey på söndag i Fjällräven Center

12 oktober 2018 21:00
Dam/Herr

På söndag spelar båda våra representationslag efter varandra i Fjällräven Center. MODO Hockey möter först Västerås IK i HockeyAllsvenskan med start 15:00 och direkt när den matchen är färdigspelad ställs MODO Hockey mot Göteborg HC i SDHL. Ladda upp för en heldag med hockey!


Till söndagens match i HockeyAllsvenskan är det familjedag i Fjällräven Center när nedsläpp sker 15:00. Ungdomsbiljetter, familjebiljetter och pensionärsbiljetter finns som vanligt i begränsat antal och gäller på sektionerna 206-213.

I restaurang Victory gäller familjepriser på buffé där vuxna äter för 119kr/person och barn upp till och med 12 år äter för 75kr/person. Biljetter för att hela familjen kan se matchen från etagebord finns också för 100kr per biljett. Boka din plats genom att ringa 0660-21 66 00 mellan 08:00-16:30 på vardagar och mellan 09:00-13:00 nu på söndag.

Biljetter till HockeyAllsvenskan på modo.ebiljett.nu

Två matcher direkt efter varandra

Direkt efter att ismaskinen spolat isen följer matchen i SDHL där MODO Hockey tar emot Göteborg HC. Lagen har redan värmt upp och snarast möjligt startar matchintro och pucken släpps när serieledande MODO Hockey spelar sin andra match för helgen på hemmaplan.

Har du biljett till matchen i HockeyAllsvenskan gäller den även som inträde till matchen i SDHL, så det är bara att köpa en kaffe i kiosken eller sitta kvar på din stol om du sett mötet innan SDHL-matchen. Har du inte biljett säljs de som vanligt i entrén till Fjällräven Center.

Varmt välkomna till en heldag med hockey i Fjällräven Center!