Mikael Frycklund till MODO Hockey
Publicerad: 2018-02-12
Nyhet
MODO Hockey kan idag meddela att Mikael Frycklund är klar för spel i klubben för resterande del av säsongen 2017/2018. Frycklund kommer närmast från spel i Tingsryds AIF och har Västerås som moderklubb.

Mikael Frycklund, 24, är klar för spel i MODO Hockey resterande del av säsongen 2017/2018. Frycklund har erfarenhet från 264 matcher i HockeyAllsvenskan där han representerat Västerås, Asplöven och senast Tingsryds AIF.

– Vi har resonerat fram och tillbaka och kände att ska det vara tillskott till truppen som vi känner kan hjälpa oss. I det här fallet en kille med storlek och som har skicklighet i spelet. Jag vill att han ska bevisa för alla att han ska spela och leverera ett hårt jobb i grund och botten, kommenterar sportchef Micke Sundlöv till MODO Channel.

Den här säsongen har Frycklund spelat 27 matcher för Tingsryd och svarat för 15 poäng genom 5 mål och 10 assist. Totalt har forwarden 93 poäng i HockeyAllsvenskan genom 34 mål och 59 assist.

– Vi har pratat om rätt ingångsvärden inför att Mikael kommit hit och vi har pratat om att ha ett blank papper där vi börjar om. Jag förväntar mig en spelare som kommer till jobbet varje dag, är stark med pucken, bra i defensiven och tar rätt beslut. Det ska inte vara någon poängkung som glider på en skridsko, kommenterar Hans Särkijärvi till MODO Channel och Frycklund fyller på:

– Jag måste börja med att visa för mig själv, MODO Hockey och MODO:s fans att jag är en spelare att räkna med. Det här passar väldigt bra för mig att få chansen att komma hit där jag är revanschsugen och redo att jobba hårt för laget.

Mikael Frycklund anslöt till MODO Hockey under måndagen och var med i MODO Channels nyhetsuppdatering som du nu kan se i efterhand via reprisen i spelaren nedan.

{!A}

Till MODO Channel

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson