Jesper Lindgren stannar i MODO Hockey

4 maj 2016 20:02

MODO Hockey kan idag meddela att backen Jesper Lindgren, 18, stannar i klubben då ett nytt ettårskontrakt är påskrivet. ”Lindgren är en offensivt duktig back med bra spelförståelse och är en av våra unga spelare som nu får möjlighet att visa att han är redo att växa med förtroendet”, kommenterar MODO Hockeys Per Svartvadet.


Säsongen 2015/2016 var Jesper Lindgren ombytt under 26 matcher i SHL och svarade för två mål och en assist medan fyra mål och tio assist blev facit av spel i J20 SuperElit under 20 matcher.

Lindgren, draftad av Toronto Maple Leafs i fjärde rundan som nummer 95 totalt, var även uttagen i landslaget för spel i såväl U19 som U20. Idag kan MODO Hockey meddela att ett nytt kontrakt är skrivet med Jesper Lindgren över säsongen 2016/2017 i HockeyAllsvenskan.

– Jesper Lindgren är en av Sveriges mest lovande backar och vi är väldigt glada att han väljer spel i MODO Hockey den kommande säsongen. Det är en viktig indikation på att vi har någonting bra på gång och drivet att ständigt utvecklas finns hos Jesper vilket han visat både tidigare och nu genom att han vill vara med på det vi tillsammans bygger upp inför framtiden, avslutar Svartvadet.