Erika Grahm förlänger med MODO Hockey

4 maj 2016 13:06

MODO Hockey kan idag meddela att Erika Grahm är redo för sin tolfte säsong i föreningen där hon spelat över 200 matcher. ”Det var ett enkelt beslut att ta då jag trivs väldigt bra i MODO och känner att vi har någonting på gång med vårt unga lag som till nästa säsong ser ut att bli i stort sett detsamma som under förra säsongen. Jag känner att jag vill vara med på den resan”, säger Erika Grahm.


Erika Grahm är lagkapten i MODO Hockey och är nu klar för sin tolfte säsong i klubben där hon spelat 216 matcher i Riksserien för 220 poäng (108+112). Grahm har även svarat för 35 poäng (24+11) på 32 spelade matcher i SM-slutspelet.

Grahm är återställd efter en otäck skada, med brott det yttre vadbenet nere vid fotknölen, som spoilerade stora delar av den förra säsongen.

– Det har varit mycket värre än vad jag först trodde och det är mycket jobb att lägga ner på att komma tillbaka. När jag tog bort gipset kändes det som att jag var nere på noll, men nu tränar jag för fullt där jag precis börjat jogga några gånger i veckan. Jag kan inte riktigt utföra all typ av träning riktigt ännu, men jag är redo till hundra procent i augusti, säger Grahm och avslutar:

– Förra säsongen blev pannkaka på grund av skadan och därför är jag riktigt revanschsugen.

”En spelare som definitivt gör gruppen starkare”

Björn Edlund är assisterande tränare i MODO Hockey och glädjs åt beskedet att Grahm förlänger kontraktet med ytterligare en säsong.

– Jag vet hur mycket MODO betyder för Erika men jag skulle vilja påstå att Erika betyder lika mycket för MODO, säger Edlund och avslutar:

– Erika är en spelare som definitivt gör gruppen starkare. Hon driver upp tempo på träningarna och har en hög nivå på sitt spel under match. Det känns att vi har något bra på gång redan nu ett par dagar in på försäsongsträningen och jag är förväntansfull inför framtiden.

Kontraktet med Erika Grahm gäller för den kommande säsongen 2016/2017.