Biljettinformation inför fredagens hemmamatch

2 januari 2020 09:45
Herr

Det nya året inleds på bästa sätt med hemmamatch och Hockeyfredag i Fjällräven Center! MODO Hockey tar emot Almtuna IS med nedsläpp 19:00 och du är varmt välkommen till Örnsköldsviks största mötesplats för en riktig helkväll med AW från 16:00 och Efterfest med livemusik direkt efter slutsignalen.


MODO Hockey laddar för hemmamatch i HockeyAllsvenskan när Almtuna kommer på besök för möte på fredag kväll med nedsläpp 19:00. Det betyder att Hockeyfredag är tillbaka och att du är välkommen på en riktig helkväll tillsammans med oss! After Work startar redan 16:00 och direkt efter slutsignalen är det Efterfest i Guldbaren med livemusik

Förköp biljetter för bästa pris

När det gäller våra biljetter är det alltid billigare att köpa förköp till MODO Hockeys matcher i Hockeyallsvenskan och SDHL på modo.ebiljett.nu, hos våra ombud eller via telefon hos vår biljettleverantör AXS: 0771- 45 46 00.

Öppettider för bokning av biljetter via telefon är:

Mån-Fre: 09.00-18.00

Lör-Sön: 10.00-14.00

Vid köp av biljetter på matchdag i Hockeyallsvenskan tillkommer det 50kr på varje priskategori om du köper din biljett i biljettluckan på Fjällräven Center (gäller ej ståplats Lumberjacks)

Familjebiljetter och pensionärsrabatt

Barn under åtta år har fri entré till matchen om inte barnet önskar en egen stol utan sitter i medföljande vuxens knä. Ungdomsbiljetter, familjebiljetter och pensionärsbiljetter gäller på sektionerna 206-213 och finns i begränsat antal. Ungdomsbiljetter gäller dig mellan 8-17 år medan familjebiljetter kostar 100kr/biljett och gäller vid köp av minst tre biljetter där minst en person, max två, är vuxna. Max antal familjebiljetter per köp är sex stycken - Kontroll av biljetter sker i entrén.

Handikappbiljetter bokas via MODO Hockeys biljettavdelning, 0660-21 66 10, medan ståplatsbiljetter för Lumberjacks-medlemmar säljs i biljettluckan i samband match för 55kr.

Biljetter finns via modo.ebiljett.nu

Biljettkassan är öppen matchdag, två timmar innan matchstart. Ett starkt tips för att undvika kö vid arenan i samband med match är att förköpa din biljett. Tänk även på att serviceavgift på 50kr per biljett tillkommer vid köp i Fjällräven Center på matchdag i luckan.

Varmt välkommen på match i Fjällräven Center!