Tvåårskontrakt för Oscar Nordin

21 april 2021 14:20
Herr

MODO Hockey kan idag presentera att Sollefteå-bördige centern Oscar Nordin är klar för de två kommande säsongerna. ”Det är riktigt roligt att vi kan knyta upp Oscar, som gått genom våra juniorled och som har en ljus framtid framför sig”, kommenterar sportchef Henrik Gradin.


20-årige Oscar Nordin kom till MODO Hockey 2017 via Sollefteå Hockey och Kramfors-Alliansen. Nu är den talangfulle centern klar för de två kommande säsongerna.

– Oscar har gjort det fantastiskt bra i både J18 och J20 och det är väldigt roligt att han får den här chansen. Han är en smart spelare och en duktig playmaker som tar ett stort ansvar över hela banan, det ska bli roligt att följa hans fortsatta utveckling, kommenterar J20:s huvudtränare Emil Svelander.

"Ingenting att tveka på"

Oscar har gjort resan genom MODO Hockeys juniorled och var bland annat med i truppen som vann J20-guld 2019.

– Jag trivs väldigt bra i MODO och i Örnsköldsvik, så det var ingenting att tveka på när den här möjligheten dök upp. Jag kommer jobba stenhårt varje dag och tävla om att ta en plats i laget, kommenterar Oscar Nordin.

– I Oscar ser vi en talangfull center med bra räckvidd och ett spelsinne som vi tror mycket på. Extra roligt att det är en spelare från närområdet och som gått genom vår organisation. Han kommer att få kombinera spel i herrlaget med mycket matcher i Örnsköldsvik Hockey då det är extremt viktigt med mycket speltid i hans ålder, avslutar Henrik Gradin.

Kontraktet är skrivet över de två kommande säsongerna.