Biljettinformation inför onsdagens hemmamatch

11 november 2020 14:45
Nyhet

Kampanjen med Soffbiljetter fortsätter där du kan visa stöd till föreningen via modo.ebiljett.nu och Swish. I kvällens match i HockeyAllsvenskan gäller 300 åskådare och här följer viktig information att ta del av inför kvällen.


MODO Hockey fortsätter på den inslagna vägen där den HockeyAllsvenska finalen 2019/2020 var startskottet för de så kallade "Soffbiljetterna" som sedan gett eko i sportvärlden. De digitala matchbiljetterna fortsätter nu under säsongen 2020/2021 där du via MODO Hockeys biljettsida modo.ebiljett.nu kan köpa Soffbiljetter till MODO Hockeys samtliga hemmamatcher i SDHL och HockeyAllsvenskan.

Du kan fortsättningsvis även swisha en gåva till MODO Hockey och det gör du via modotillshl.nu och numret 123 540 02 70.

Observera att köp av Soffbiljetter inte medger något inträde till matcherna utan endast är ett sätt att visa stöd för MODO Hockey.

Till modo.ebiljett.nu för köp av Soffbiljetter

Speciella matcher i nästa vecka

Under vecka 47 har Örnsköldsviks kommun regnbågsvecka och SDHL-matchen onsdag 18 november samt matcher i HockeyAllsvenskan 20 november bär därför regnbågstema. Vad gäller Soffbiljetterna till de två matcherna skänker vi hela överskottet till RFSL! Vi återkommer i slutet av vecka 46 med ytterligare information inför de matcherna.

Information gällande entré till onsdagkvällens match

De med biljett till matchen på onsdag kväll har redan erhållit följande information vi vill förtydliga. Följ kartan nedan för att använda korrekt entré till arenan då sektionerna använder flera olika ingångar till Fjällräven Center. Lyssna på arena- och publikvärdar och tänk på att i alla situationer hålla avstånd till varandra.

Mer om matchen i MODO Channel

Intervju med Patrik Karlkvist

Herrlagets isträning 9/11 (Premium)

Herrlagets isträning 10/11 (Premium)

Uppsnack startar 18:00 på onsdag med senaste nytt

Eftersnack direkt efter onsdagens match (Premium)