Bailee Bourassa förstärker MoDo Hockey
Publicerad: 2022-10-12
NYFÖRVÄRV
MoDo Hockey kan meddela att klubben skrivit kontrakt med den högerfattade forwarden Bailee Bourassa, 24, som närmast kommer från spel med University of Saskatchewan i Kanada.

Bailee Bourassa är född 1998, kommer från Weyburn i Kanada, och har de sex senaste säsongerna spelad med University of Saskatchewan, där hon den senaste säsongen var lagkapten och dessutom var med och vann brons i den nationella universitetsligan.

Hon har fortsatt träna med universitetet under hösten, i väntan på nästa steg i karriären, och nu är det klart att hon blir MoDoit. Bourassa har signerat ett kontrakt som sträcker sig över resten av denna säsong och ansluter inom kort till laget.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av MoDo Hockeys organisation. Mitt beslut var enkelt. MoDo är en klubb i toppklass, som har producerat så många skickliga spelare både nu och historiskt sett, säger Bailee Bourassa.

– Förra säsongen avslutade jag min collegekarriär, men jag visste samtidigt att jag inte ville sluta tävla. Jag har tränat med mitt förra lag varje vecka och nu är jag väldigt glad över att kunna fortsätta professionellt hos MoDo Hockey. Jag ser mycket fram emot att göra resan till Örnsköldsvik och lära känna laget och staben runt omkring.

Sportchef Björn Edlund presenterade värvningen i en nyhetsuppdatering i MoDo Channel. Se den i repris nedan.

{!A}

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist