Ingen fortsättning i MODO för Patrik Bartosak

24 april 2020 13:34
Herr

MODO Hockey kan idag meddela att det inte blir någon fortsättning för målvakten Patrik Bartosak i klubben den kommande säsongen. "En fantastisk målvakt som visade klass under den korta tid han representerade klubben. Patrik är dessutom en öppen och omtänksam person som vi önskar all lycka till i den fortsatta karriären där vi hoppas att våra vägar åter kan korsas i framtiden", kommenterar MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader.


Målvakten Patrik Bartosak spelade sju matcher för MODO Hockey i HockeyAllsvenskan 2019/2020 med 1,79 insläppta mål i snitt per match och en räddningsprocent på över 93. I den HockeyAllsvenska finalens två matcher vaktade Bartosak kassen i båda för 93,9 i räddningsprocent. Det står nu klart att det dock inte blir någon fortsättning i föreningen.

– Jag älskade verkligen att spela för MODO Hockey och vill tacka alla som hjälpte mig i klubben. Jag känner en stor stolthet i att ha varit en del av MODO den senaste säsongen och känner absolut att jag aldrig tvekat på en fortsättning i SHL tillsammans med klubben. Det är ingens fel att den senaste säsongen slutade som den gjorde, men jag känner att jag måste satsa mot spel i en högre liga och därför tacka nej till klubbens generösa erbjudande om en fortsättning, låter Bartosak hälsa via sin agent.

Kontraksöversikt MODO Hockey 2020/2021