Biljettinformation inför onsdagens hemmamatch

6 november 2017 11:44
Herr

MODO Hockey har tre raka segrar och tar på onsdag kväll emot BIK Karlskoga för säsongens andra drabbning mellan lagen - här är all biljettinformation inför mötet i omgång 16 av HockeyAllsvenskan.


MODO Hockey tar emot BIK Karlskoga i onsdagens hemmamatch där pucken släpps 19:00. När det gäller sittplatsbiljetter har vi skapat en mer dynamisk prismodell till säsongen 2017/2018 där olika matcher i HockeyAllsvenskan har olika pris. Vi vill skapa en mer jämn publiknivå och få fler att känna möjligheten att gå på hockey.

Priserna gäller även för samtliga sittplatser i arenan vilket innebär att ju tidigare du bokar desto bättre plats kan du välja.

Köp dina biljetter på modo.ebiljett.nu

Förmånliga priser för pensionär, ungdom och familj Vi har, precis som tidigare år, särskilt förmånliga priser för pensionärer, ungdomar samt familjer som har platser reserverade på sektionerna 206 till 213. Kom ihåg att dessa platser finns i begränsat antal och är populära.

Priset på ståplatsbiljetter är oförändrade och kostar 100 kr för vuxen och 50 kr för ungdom. För medlemmar i Lumberjacks kan ni som tidigare köpa biljetter för 50 kr i luckan på matchdag mot uppvisande av medlemskort.

Förköp dina biljetter hos våra biljettombud eller på modo.ebiljett.nu - Då undviker ni eventuell kö inför nedsläpp samt serviceavgiften på 25kr/biljett som tillkommer i luckan på matchdag.

Varmt välkomna till Fjällräven Center!