Nyhetsuppdatering i MODO Channel söndag 19/7

18 juli 2020 20:30
MODO Channel

Vi hoppas att alla har en bra sommar och kommer med start 10:00 på söndag förmiddag sända direkt i MODO Channel från studion i Fjällräven Center. Två stycken gäster kommer på besök där en av dessa är sportchef Fredrik Glader som har nyheter med sig angående herrlagets trupp för säsongen 2020/2021. Häng med i spelaren nedan eller se sändningen i repris efter avslutad direktsändning.


MODO Channel är MODO Hockeys web-TV där du kan följa våra representationslag på nära håll med intervjuer inför alla matcher i SDHL och Hockeyallsvenskan. De klippen kan du se utan kostnad, men genom att teckna abonnemang i MODO Channel Premium får du även tillgång till försäsongsmatcher vi direktsänder, samtliga reportage och intervjuer och även det populära "Eftersnack" direkt efter herrlagets matcher på hemmaplan och andra utvalda matcher under säsongen. Allt detta får du med ett MODO Channel-abonnemang samtidigt som du stöttar MODO Hockey.

Klicka här för att teckna MODO Channel Premium.

Nyhetsuppdateringar som direktsänds gör alltid det utan kostnad och söndagens livesändning kan du följa i spelaren nedan.

Fler klipp i MODO Channel

Teckna ditt säsongskort under sommarmånaderna på modo.ebiljett.nu

Även om sommaren är här så är modo.ebiljett.nu öppet alla dagar, alla tider. Där kan du även i fortsättningen teckna ditt säsongskort för HockeyAllsvenskan 2020/2021 samt SDHL 2020/2021. Följ oss på resan under säsongen som föreningen även firar 100 år!

Till modo.ebiljett.nu