Erik Hanses lämnar MODO Hockey
Publicerad: 2020-03-18
Herr
MODO Hockey kan idag meddela att det inte blir någon fortsättning i klubben för målvakten Erik Hanses. "Vi vill skicka ett tack till Erik för hans insatser i MODO där hans fyra år i klubben har bidragit till att ta MODO i rätt riktning där han varit en starkt bidragande orsak till framgångar. Han har visat att han gillat att spela matcher av stor betydelse, liknande när han kom in i slutet av årets grundserie. Vi önskar Erik all lycka till i framtiden", kommenterar MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader.

Erik Hanses kom till MODO Hockey under säsongen 2016/2017 och spelade 37 matcher från start under den första säsongen. Den följande säsongen kamperade Hanses ihop med Isak Wallin för en räddningsprocent på 92,2 på 29 matcher under en säsong där MODO Hockey slutade på elfte plats i HockeyAllsvenskan. I MODO Hockey startade målvakten totalt 130 matcher.

– Jag vill passa på att tacka alla då det har varit roligt att vara med i MODO under den här tiden då föreningen hela tiden har gått framåt sedan jag började i klubben. MODO Hockey är på rätt spår och jag önskar alla i MODO ett stort lycka till framåt, kommenterar Erik Hanses.

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson