Invigningen av damlagets nya omklädningsrum

12 oktober 2020 17:45
MODO Channel

Under sensommaren och hösten har det skett stora förändringar bakom kulisserna i Fjällräven Center och idag kunde damlaget äntligen flytta in i sitt nya omklädningsrum. Förändringen innebär även att damjuniorerna får ett permanent omklädningsrum i arenan. MODO Channel var med för ett reportage om de första intrycken!


MODO Channel är MODO Hockeys web-TV där du kan följa våra representationslag på nära håll med intervjuer inför alla matcher i SDHL och Hockeyallsvenskan. De klippen kan du se utan kostnad, men genom att teckna abonnemang i MODO Channel Premium får du även tillgång till försäsongsmatcher vi direktsänder, samtliga reportage och intervjuer och även det populära "Eftersnack". Allt detta får du med ett MODO Channel-abonnemang samtidigt som du stöttar hela MODO Hockeys verksamhet.

Klicka här för att teckna MODO Channel Premium.

Reportage om damlagets nya omklädningsrum

Under måndag eftermiddag var det såväl invigning som inflyttning för damlaget i det nya omklädningsrummet i Fjällräven Center. Topp-moderna bås, mer plats för spelarna och bättre förutsättningar överlag väntar nu laget. Johan Widebro, Olivia Carlsson och Björn Edlund intervjuades om både de första intrycken samt vad det på längre sikt betyder att verksamheten kontinueligt förbättras och utvecklas.

Till MODO Channel