Tomislav Lovric till MODO

14 februari 2021 13:55

MODO Hockey kan idag meddela att backen Tomislav Lovric är klar för spel återstående del av säsongen. Lovric, 21, har de två senaste säsongerna spelat i HockeyEttan och har en koppling till MODO Hockey då han spelat både som junior samt 6 matcher i HockeyAllsvenskan säsongen 2018-2019. ”Tomislav är en ambitiös spelare med bra skridskoåkning och han är fysiskt vältränad. Han är en stark spelare som gör det som krävs i en defensiv roll helt enkelt”, kommenterar MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader.


Lovric bröt sitt kontrakt med KRIF i Hockeyettan och flyttade hem till Örnsköldsvik och nu står det klart att han kommer spela för MODO Hockey resterande säsong.

– Tomislav är en Ö-vikspojk som är fostrad i MODO Hockey. Vi försökte få tillbaka honom redan förra säsongen och inför denna säsong så det känns skönt att vi äntligen har fått hem honom. Nu var det läge för oss för att bredda vår backbesättning där vi har ett par skador och det känns tryggt att få in en kille från Ö-vik som är fostrad av och som brinner för MODO Hockey som kan komma in och hjälpa till där det behövs, kommenterar sportchef Fredrik Glader och fortsätter:

– Tomislav är en ambitiös spelare med bra skridskoåkning och han är fysiskt vältränad. Han är en stark spelare som gör det som krävs i en defensiv roll helt enkelt.

Då Tomislav Lovric redan i januari flyttat hem till Örnsköldsvik hade han möjlighet att snabbt komma in och köra isträning med laget under söndagen och han är klar för spel i hemmamatchen imorgon mot Almtuna.

– Jättekul att vara tillbaka det har varit en dröm att spela för MODO Hockey igen och nu är jag äntligen här. Som spelare arbetar jag in i det sista och försöker göra så lite misstag som möjligt, jag kommer bidra och hjälpa till där behövs, följa spelsystemet och bidra med energi och stabilitet på backsidan, berättar Tomislav.