Andreas Heier kontrakterad säsongen 2016/2017

18 oktober 2016 11:55

I kontraktet mellan MODO Hockey och Andreas Heier fanns en klausul där kontraktet kunde brytas per den 15 oktober 2016. Parterna har dock kommit överens om en förlängning av avtalet som nu sträcker sig över hela säsongen 2016/2017. "Andreas har kommit in i gruppen på ett bra sätt och även kommit in i spelet mer och mer i inledningen av serien. Han har även gjort det bra på den för honom ovana positionen som center och vi tror att han kommer att fortsätta utvecklas ytterligare under hela säsongen", kommenterar MODO Hockeys sportchef Per Svartvadet.


Andreas Heier har på de inledande matcherna av HockeyAllsvenskan 2016/2017 svarat för fyra poäng (1+3) på tio matcher. Forwarden har även matchats som center och i dagarna blev det klart att Heiers kontrakt förlängs för att nu gälla resterande delen av säsongen.

– Det känns riktigt roligt och naturligtvis skönt att vara del av gänget på riktigt nu. Jag har försökt att bara fokusera på det jag kunnat påverka på isen och utanför där säsongen började bra men de senaste matcherna har varit lite sämre. Det gäller för mig och för hela gruppen att studsa tillbaka nu med start ikväll, kommenterar Heier till MODO Channel.

Andreas Heier i MODO Channel

Samlingssida för MODO Channel

Biljetter till kvällens möte mot Mora IK