Fortsättning för Majken Gunnarsson i MODO Hockey

4 augusti 2020 09:30
Dam

MODO Hockey kan idag meddela att ett nytt kontrakt har skrivits med forwarden Majken Gunnarsson som gör sig redo för sin femte säsong i MODO Hockey. ”En spelare som har tagit kliv varje säsong de senaste åren och utvecklats mer och mer. Majken är jobbig att möta och hon kommer vara väldigt nyttig för oss även den kommande säsongen”, kommenterar MODO Hockeys sportchef Björn Edlund.


Majken Gunnarsson, 19, har Växjö Lakers som moderklubb och representerade Karlskrona HK i Division 1 innan hon säsongen 2016/2017 kom till MODO Hockey. Under fem säsonger för MODO har Gunnarsson spelat i både SDHL och Division 1 där hon den senaste säsongen var ombytt under 35 matcher i SDHL och 16 matcher i Division 1.

– Majken Gunnarsson är verkligen en spelare som vi vill ha kvar i föreningen då hon har gått hela vägen via hockeygymnasiet och representerar det vi som förening vill stå för med hårt jobb, kommenterar MODO Hockeys sportchef Björn Edlund och avslutar:

– Hon är en hängiven och dedikerad spelare som har både motivationen och ambitionen att fortsätta utvecklas. Vi ville behålla spelare som gått ut hockeygymnasiet och när hon varit intresserad av en fortsättning har vi sett till att lösa det. Vi är väldigt glada att hon kommer fortsätta i MODO Hockey.

Kontraktet med Majken Gunnarsson gäller för den kommande säsongen i SDHL 2020/2021.