Vi går mot fullsatt – färre än 500 biljetter kvar mot Björklöven

25 oktober 2021 13:00
INFORMATION

Med stormsteg närmar vi oss säsongens första derbydrabbning hemma i Hägglunds Arena.

Biljetterna försvinner snabbt och om du vill se matchen på plats bör du skynda dig att lägga beslag på en biljett. Nu återstår färre än 500 lediga platser.


Vi har en fullspäckad vecka framför oss i Hägglunds Arena och den rivstartar på måndagen när damerna inleder veckan med att ta sig an Luleå/MSSK i ett toppmöte i SDHL. Herrarna åkte å sin sida söderut på morgonkvisten på måndagen, för att sedan ta sig an Västervik på bortaplan på tisdag kväll.

Veckans stora happening är det som sker på fredag kväll, när vårt herrlag gör upp med Björklöven hemma i Hägglunds Arena, i den första av två matcher i ett så kallat back-to-back-möte.

Det blir första gången på nästan två år som vi får möta rivalen på hemmaplan utan några restriktioner på läktarplats, och intresset för matchen har varit stort ända sedan spelschemat släpptes. Restaurangen och logeplan har varit fullbelagd sedan länge och biljetterna på läktarplats försvinner verkligen i en strid ström.

I nuläget har vi knappt 500 biljetter kvar till försäljning, varav färre än 200 på sittplats. Vår uppmaning är därför kort och gott:

Köp biljett nu om du vill ha chans att se matchen på plats!

Smidigast och billigast är alltid att köpa biljett på modo.ebiljett.nu.

MoDo-Björklöven är "finalen" på en SuperFredag i HockeyAllsvenskan och nedsläpp sker därför klockan 20.30. Portarna till Hägglunds Arena och våra restauranger och barer öppnas dock redan klockan 18.00 – så kom i god tid, njut av stämningen och ät och drick någonting gott!

I Timeout på plan 4 är det förfest med trubadur Patrik Forslund, känd från Pink Hink, och Patrik uppträder även efter matchen på samma plats. Efter slutsignalen blir det dessutom fullt ös i entréhallen, då det är efterfest i Guldbaren och Tryckförbandet spelar på scen.

Välkomna till Hägglunds Arena och höstens stora derbyfest!