CoreIT fortsätter som huvudpartner till MODO Hockey

28 juni 2016 11:15

MODO Hockey har idag glädjen att meddela att ytterligare en huvudpartner väljer att fortsätta sitt engagemang på samma nivå som den senaste säsongen. Det handlar om det lokala IT-företaget CoreIT som är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster och produktförsörjning inom drift, infrastruktur, systemutveckling och ServiceDesk.


– Vi på CoreIT vet hur viktigt MODO Hockey är för bygden och för Örnsköldsvik där vi är stolta att förknippas med MODO som varumärke. Vi tror på MODO Hockey därför faller det sig även naturligt för oss att fortsätta med vår stöttning till klubben även den kommande säsongen, säger Åke Holmberg, VD på CoreIT.

MODO Hockeys försäljningschef Jonas Ahnlund är väldigt glad att CoreIT, som ökade sitt engagemang under den förra säsongen, nu fortsätter på nivån för huvudpartner.

– Det är självklart glädjande att en viktigt lokal partner fortsätter att visa sitt stöd för MODO Hockey. Vi hälsar än en gång CoreIT hjärtligt välkomna som Huvudpartner till MODO Hockey säsongen 2016/2017.