Full fart och massor av innehåll i MODO Channel

10 augusti 2020 16:18
MODO Channel

MODO Channel trycker gasen i botten när båda representationslagen nu är på is i och med måndag vecka 33. Efter söndagens Nyhetsuppdatering bjöd måndagen på två nya direktsändningar och inte mindre än fyra stycken intervjuer. Du hänger väl med i MODO Hockeys web-TV?


MODO Channel är MODO Hockeys web-TV där du kan följa våra representationslag på nära håll med intervjuer inför alla matcher i SDHL och Hockeyallsvenskan. De klippen kan du se utan kostnad, men genom att teckna abonnemang i MODO Channel Premium får du även tillgång till försäsongsmatcher vi direktsänder, samtliga reportage och intervjuer och även det populära "Eftersnack" direkt efter herrlagets matcher på hemmaplan och andra utvalda matcher under säsongen. Allt detta får du med ett MODO Channel-abonnemang samtidigt som du stöttar MODO Hockey.

Klicka här för att teckna MODO Channel Premium.

Har du tecknat säsongskort under kampanjperioden ingick även ett års abonnemang på MODO Channel Premium. Använd då koden du fått som betalning vid nytecknande. Har du problem med registrering eller med tjänsten hänvisar vi till supporten.

Mängder av material från måndagens isträningar

I och med vecka 33 är båda representationslagen på is och förutom att delar från både dam- och herrlagets isträning direktsändes intervjuades även Mikkel Aagaard och Oliva Carlsson i MODO Channel Premium. Följ länkarna för att ta del av de intervjuerna eller se frivisningarna med intervjuerna av huvudtränarna Ville Nieminen och Björn Edlund.

Repris av herrlagets isträning 10/8 (MODO Channel Premium)

Repris av damlagets isträning 10/8 (MODO Channel Premium)

Intervju med Mikkel Aagaard (MODO Channel Premium)

Intervju med Olivia Carlsson (MODO Channel Premium)

Till MODO Channel