Häng med Lumberjacks till premiären på bortaplan

7 september 2018 10:14
Nyhet

Häng med supporterföreningen Lumberjacks till premiären av HockeyAllsvenskan 2018/2019! Till matchen mot Björklöven har supporterföreningen 299 ståplatser att tillgå på kortsidan, vilket borgar för möjlighet till hög stämning. Läs mer på Lumberjacks hemsida om hur du enklast köper din biljett och stöttar MODO Hockey på plats!


Det närmar sig premiär av HockeyAllsvenskan 2018/2019. Innan hemmapremiären söndagen den 23 september möter MODO Hockey rivalen Björklöven på bortaplan fredagen den 21 september. Supporterföreningen Lumberjacks anordnar bussresor till matchen och åker med minst två bussar från Örnsköldsvik.

Pris: 250:- inklusive ståplatsbiljett. Endast buss 150:- Endast matchbiljett 100:-

Medlemskap för att åka Lumberjacks bussar krävs och medlemskap kan lösas direkt på Lumberjacks hemsida.

Till er som köper egna sittplatser så är det möjligt att boka bussplats med supporterföreningen. När ni köper era sittplatser så rekommenderar Lumberjacks i första hand sektion N, M och L för att skapa en röd vägg och i andra hand K eller C på långsidan. Håll er uppdaterade på Björklövens biljettsida när de släpper biljetterna till matchen fredag den 7 september klockan 11:00: https://bjorkloven.ebiljett.nu/

Ni som bor i Umeå eller som tar er till matchen på egen hand kan även ni köpa ståplatsbiljetter av Lumberjacks, se deras hemsida för ytterligare information.

Läs mer på Lumberjacks.se