Tim Wahlgren förlänger med MODO Hockey

6 april 2018 12:32
Herr

MODO Hockey kan idag meddela en kontraktsförlängning med Tim Wahlgren som är klar för spel till och med säsongen 2019/2020. ”Det känns väldigt kul att få fortsätta jobba tillsammans med Tim Wahlgren de kommande två säsongerna”, kommenterar MODO Hockeys sportchef Micke Sundlöv.


Tim Wahlgren har gått hela vägen genom MODO Hockeys organisation där han spelat i både J18 och J20 med ett SM-guld säsongen 2016/2017 som en merit tillsammans med landslagsspel i U16, U17, U18, U19 och J20 under de senaste fem säsongerna.

– Han är en spelare som gått igenom vår juniorverksamhet och som vi känner väldigt väl. Han spelade hela den här säsongen kontinueligt men både vi och han tycker att det finns minst en växel till. Det ska därför bli väldigt intressant att se vad som kommer att hända redan till nästa säsong, kommenterar MODO Hockeys sportchef Micke Sundlöv.

”Hela föreningen bygger mot framtiden”

Tim Wahlgren debuterade i MODO Hockeys representationslag säsongen 2015/2016 och har där efter spelat två säsonger i HockeyAllsvenskan. Nu förlänger forwarden sitt kontrakt med ytterligare två säsonger.

– Det känns väldigt roligt att få fortsätta i MODO Hockey och det har varit någonting jag hela tiden velat göra. Hela föreningen bygger mot framtiden och jag vill vara en del av det, kommenterar Tim Wahlgren.

MODO Hockey presenterade Björn Hellkvist som huvudtränare och inför att Tim Wahlgren signerade nytt kontrakt pratade han kort med Hellkvist.

– Jag vill inte gå in i detalj på det vi pratade om men jag fick en väldigt bra bild av honom som person. Jag ser verkligen fram emot att jobba tillsammans redan nu från försäsongsträningen.

Kontraktet mellan MODO Hockey och Tim Wahlgren är skrivet på två säsonger, till och med säsongen 2019/2020.

Kontraktsöversikt MODO Hockey

Till MODO Channel för fler intervjuer