Bosse och Rune har haft säsongskort i 50 år

23 juni 2020 13:35
MODO Channel

Sommaren 1969 renoverades Kempehallen och 2000 stolar sattes in vilket även gjorde det möjligt att till säsongen efter teckna säsongskort. Det gjorde Bosse Byström och en säsong efter fick han sällskap av Rune Edin. Vännerna har sedan dess haft säsongskort bredvid varandra och laddar nu för nästa säsong samt föreningens 100-årsfirande. MODO Channel har träffat herrarna.


Att teckna säsongskort är ett av de bästa sätten att stötta MODO Hockey som vid den här tidpunkten har fler säsongskort sålda än vid samma tidpunkt inför den förra säsongen. Två herrar som definitivt kommer att vara på plats för säsongen 2020/2021 är Bosse Byström och Rune Edin som suttit stolarna bredvid varandra sedan början av 70-talet.

– Vi har suttit bredvid varandra i alla år, sedan vi tecknade säsongskort första gången. Vi gillar MODO Hockey och har hela tiden sagt att om han tecknar kort så gör jag också det. Det är en även en social grej där vi gör det tillsammans och träffas samt att man på vintern inte har lika mycket att göra på fritiden, berättar Rune Edin när MODO Channel träffade de båda herrarna i Fjällräven Center.

Fler klipp i MODO Channel

Teckna ditt säsongskort under sommarmånaderna på modo.ebiljett.nu

Även om sommaren är här så är modo.ebiljett.nu öppet alla dagar, alla tider. Där kan du även i fortsättningen teckna ditt säsongskort för HockeyAllsvenskan 2020/2021 samt SDHL 2020/2021. Var som Bosse och Rune och följ oss tillsammans på resan under säsongen som föreningen även firar 100 år!

Till modo.ebiljett.nu

Har du också haft säsongskort sedan första säsongerna man kunde teckna? Skicka oss gärna ett mail på [email protected] så att vi får fler fantastiska supportrar att uppmärksamma!