Samtal med Sture Andersson i MODO Channel

24 januari 2020 21:35
Sture Andersson
MODO Channel

Inför den historiska händelsen 12 februari 2020, när Sture Anderssons förtjänstfana hissas till taket i Fjällräven Center, har MODO Channel träffat huvudpersonen själv i en lång intervju. Hör om spelarkarriären, karriären som ledare, historielektionen från Alfredshems IK via MODO AIK till MODO Hockey, damlagets utveckling, juniorlagens utveckling, dagens förening och mycket, mycket annat.


Sture Andersson har aldrig tillhört någon annan klubb än MoDo, såväl AIK som MODO Hockey. Han har funnits med i alla klubbens lag, från de allra yngsta till representationslaget som vann föreningens första SM-guld 1979. Sture Andersson har tränat i stort sett samtliga åldersgrupper och lag i föreningen från att ha varit assisterande tränare i dåvarande Elitserien till att under en rad år varit huvudansvarig för damlaget. Han har dessutom suttit i flertalet kommittéer i föreningen och under en tid även varit verksam i styrelsen.

MODO Hockeys styrelse har på förslag från nomineringskommitén beslutat att Sture Anderssons förtjänstfana kommer att hissas till taket i Fjällräven Center. Detta sker den 12 februari 2020 inför matchen MODO Hockey - Timrå IK och vi garanterar att du inte vill missa denna historiska händelse.

Biljetter på modo.ebiljett.nu

Mastig intervju i MODO Channel

Inför hyllningen satte sig MODO Channel ner med Sture Andersson för att få ta del av en bråkdel av alla historier, berättelser, anekdoter, minnen och MODO-historik som denna unika MODO-it bär på. Intervjun finns att se i spelaren nedan och alla som är intresserade av ishockey i allmänhet och MODO Hockey i synnerhet rekommenderas starkt att ta del av samtalet med Sture Andersson.

Missa inte att vara på plats i Fjällräven Center den 12 februari för att ge legendaren Sture Andersson den hyllning han väl förtjänar!

Till MODO Channel